Bescherm uw kinderen

Bescherm uw kinderen!

Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een open internet is onveilig voor kinderen en het ouderlijk toezicht is in dit digitale tijdperk niet eenvoudig. Wij bieden tools voor ouders om ongewenste inhoud te controleren. Wij zorgen voor een veilig internet binnen uw gezin.

Aan onze software is geen maandelijks abonnement gekoppeld. U betaalt eenmalig installatiekosten. Daarna kunt u eenvoudig de controle van het internet bij u thuis uitvoeren, zodat u uw kinderen kunt beschermen.

Neem daarom vandaag nog contact op met Greenline Computers!

 

Kenmerken van onze beveiligingssoftware

  • Blokkeren van websites in meer dan 70 categorieën, waaronder drugs, geweld, pornografie, gokken, racisme, spyware enz. …
  • Een krachtige Safe Search op alle belangrijke zoekmachines
  • Tijdsbeperking instellen om de toegang tot het internet enkel toe te laten op aangewezen tijdstippen.
  • Configureren van aangepaste lijsten van websites die altijd toegestaan​​ worden, of altijd geblokkeerd worden
  • Toegang tot het internet toelaten op afstand!
  • Beveiliging van het ouderlijk toezicht, die kinderen amper kunnen omzeilen
  • Het eenvoudig bekijken van rapporten om de web activiteiten te controleren en te beheersen
  • Real-time update van categorisatie van nieuwe volwassen -en schadelijke websites
  • Compatibel met Windows

Bescherm jezelf!

Heb je soms het gevoel dat je kwetsbaar bent voor oplichting of verleidingen op het internet? Dan ben je zeker niet alleen. Verschillende van onze klanten gebruiken onze software om zulke problemen te voorkomen.

Het internet heeft ons werk voor een groot deel gemakkelijker gemaakt. Zodra uw kind oud genoeg is om het web te ontdekken , moet je hem/haar veilig door een hele nieuwe wereld loodsen: het virtuele. Hoe kunt u uw kind aanmoedigen om de prachtige nieuwe virtuele wereld te ontdekken die zowel creativiteit als studiegenot stimuleren en tegelijkertijd zorgen dat hij of zij niet terecht komen op gevaarlijk terrein?

Heeft u als eens nagedacht over het feit dat de internetregels veranderen naarmate uw kind ouder wordt?
Bij jonge kinderen hebben ouders veel meer controle nodig over het gebruik van internet. Komen zij in hun tienerjaren, dan kunt u de controle op internetactiviteiten geleidelijk en gecontroleerd loslaten. Dit kunt u door de instellingen van de internet limieten eenvoudig aan te passen.
Welke websites kunnen ze bezoeken en welke niet? Wat voor een soort informatie kunnen zij veilig over zichzelf vrijgeven? Op welke tijden van de dag mogen ze toegang hebben tot het internet?

U kunt uw kind niet bij elke muisklik de juiste beslissing leren nemen. Dat is de realiteit! Het belangrijkste is dat je hen moet aanmoedigen hun ervaringen met u te delen, zowel de goede als de slechte.

Wees ook voorzichtig met de volgende twee benaderingen:

Over-blokkering

Sommige beveiligingen zijn misschien te beperkend, waardoor u teveel sites blokkeert. Websites die u of uw kinderen nodig hebben of willen zien. Een al te restrictieve oplossing kan frustrerend zijn voor zowel u als uw gezin als u naar sites surft, waarvan u de blokkering telkens moet opheffen.

 

Onder-blokkering

Aan de andere kant, als uw beveiligingssoftware niet beschikt over geavanceerde web filtering mogelijkheden, wordt niet genoeg ongepaste of gevaarlijke informatie geblokkeerd. Als gevolg daarvan kunnen kinderen gaan zwerven op websites waarvan u niet wilt dat ze deze zien.

Wij helpen u zo goed mogelijk de beveiliging te optimaliseren! Wenst u ook een kinderbeveiliging voor uw internet? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!