Beveiligen

PC beveiliging: nuttig of nutteloos?

De term “pc beveiliging” of “computerbeveiliging” is voor veel mensen een vaag begrip. Dit komt omdat pc beveiliging een ongelooflijk ingewikkelde materie is.

Onder PC beveiliging verstaan we niet alleen het beveiligen van uw computer of laptop, maar ook netwerkbeveiliging en internet beveiliging.

Wenst u meer informatie over PC beveiliging, hoe wij dit aanpakken en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet contact met ons te op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Computer beveiligen

Steeds meer mensen gaan de pc gebruiken om belangrijke informatie, zoals persoonlijke foto’s, documenten, bankgegevens

Computer installeren

Als u een nieuwe computer koopt, moet u deze vaak nog helemaal installeren. Velen zien hier tegenop. De installatie van uw computer dient onmiddellijk correct uitgevoerd te worden om uw PC zo goed mogelijk te laten werken.

Draadloos internet beveiligen

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze maatschappij. Wanneer de installateur (Ziggo, KPN, etc …) internet komt installeren wordt meestal voor draadloos internet gekozen...

Bescherm uw kinderen!

Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een open internet is onveilig voor kinderen en het ouderlijk toezicht is in dit digitale tijdperk niet eenvoudig. Wij bieden tools voor ouders om ongewenste inhoud te controleren. Wij zorgen voor een veilig internet binnen uw gezin.

USB-stick of externe harde schijf beveiligen

Heeft u er ooit bij stilgestaan wat de gevolgen zouden zijn, als u uw USB-stick of externe harde schijf kwijt raakt? Of wat als uw externe harddisk wordt gestolen?

Anti virus

Elk jaar komen er steeds meer nieuwe computervirussen bij. Een virus is een programma, dat zich in een bestand op uw computer nestelt, meestal in het bestand van uw besturingssysteem. Daardoor is het erg moeilijk het geïnfecteerde bestand virusvrij te maken.