Computer beveiligen

Waarom uw computer beveiligen?

Steeds meer mensen gaan de pc gebruiken om belangrijke informatie, zoals persoonlijke foto’s, documenten, bankgegevens enz. aan te maken, te bewerken en op te slaan. Dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Indien u de juiste voorzorgen neemt, is een computer een zeer handig en nuttig instrument om uw data te beheren. Maar wat als uw laptop gestolen wordt? Bent u er zeker van dat uw gegevens voldoende beveiligd zijn?

Neem daarom vandaag nog contact op met Greenline Computers! Wij komen graag uw computer beveiligen!

 

Tip: u kunt uw computer beveiligen zowel voor personen buiten uw directe omgeving alsook voor mensen binnen uw omgeving. Denk maar aan uw kinderen die “per ongeluk” uw belangrijke documenten zouden kunnen verwijderen. Een goed beveiligde computer is daarom zeker een aanrader!Beveiliging van computers kan zeer uitgebreid zijn. Wij beveiligen enkel computers die voorzien zijn van het Windows besturingssysteem. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.

Uw computer beveiligen door extra gegevens-bescherming:

Heeft u een computer die door anderen gebruikt wordt? Een bedrijfscomputer waarbij er nog andere personen, zoals het personeel van de IT-afdeling, toegang hebben tot uw computer en dus tot uw data? Of wenst u gewoon een extra beveiliging voor uw computerdata? Greenline Computers installeert en configureert de nodige software, zodat u op zeer eenvoudige manier alle mogelijke bestanden (foto’s, video’s, documenten, …) kunt voorzien van een extra beveiliging. Deze beveiligde gegevens kunt u uiteraard makkelijk raadplegen en bewerken via een toegangspaswoord.


Antivirus / Spyware-Adware

Om uw PC optimaal te laten functioneren is het aan te raden uw computer te vrijwaren van virussen, Spyware & Adware. Spyware zijn computerprogramma’s die informatie verzamelen op uw PC en doorsturen naar een externe partij. Adware is niet schadelijk, maar toont die vervelende advertenties, meestal via een pop-up.

Wij installeren en configureren alle nodige programma’s om zulke problemen tegen te gaan. Wilt u meer te weten over antivirus-software die wij installeren? Klik hier.

Zoekt u een bepaalde beveiliging die u niet kunt terugvinden op onze website, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
Wij helpen u graag verder!

Soorten PC beveiligingen:

 

Beveiliging via meerdere gebruikers op uw PC:

Wordt uw computer gebruikt door meerdere mensen? Greenline Computers kan uw computer beveiligen waarbij iedere persoon een apart profiel krijgt op uw computer, met eigen instellingen en voorkeuren, zoals een eigen achtergrondafbeelding, enz.

Ook wordt er, in overleg met u, bepaald wie welke rechten krijgt op uw computer. Wij kunnen de computer zo instellen dat uw kinderen geen spelletjes of andere programma’s kunnen installeren en geen systeembestanden kunnen verwijderen.

Op deze manier kan u uw kind met een gerust hart kennis laten maken met de computer! Elk profiel bevat een paswoord. In geval van diefstal wordt het dan iets moeilijker uw data te achterhalen.