PC service

PC Service

Welkom op de website van Greenline computer! Tegenwoordig is een computer, zowel voor particulieren als bedrijven, een onmisbaar instrument geworden in het dagelijks leven. Maar wat als u een vervelend Windows probleem heeft? Of uw computer start niet meer op? Of uw internet werkt niet (meer)? Wat als u uw belangrijke gegevens kwijt bent?

Voor velen kan dit een enorme frustratie teweeg brengen. Schakel daarom de computer service in van Greenline computers. Wij hebben reeds meer dan tien jaar ervaring met het oplossen en voorkomen van allerlei pc gerelateerde problemen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een goede PC service betekent niet alleen pc problemen oplossen, maar ook voorkomen! Dat hebben wij, als pc specialist, goed begrepen. Daarom lossen wij niet enkel pc problemen op, maar bieden wij ook verschillende diensten aan die pc problemen voorkomen, zoals onze back-up systemen en pc beveiligingen. Uiteindelijk is voorkomen is beter dan genezen!

 

Dit is één van de belangrijkste services binnen de dienst pc service. Heeft u een computerprobleem, van welke aard ook? Dan lossen wij dit graag voor u op. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine computerproblemen (zoals Windows hulp, installeren van extra programma’s, enz.) maar ook grotere problemen (zoals complicaties bij het opstarten van de pc, problemen met uw professioneel emailadres, internetproblemen enz.) Ook bieden wij abonnementen aan, waarbij u recht heeft op pc hulp op afstand. Op die manier kunnen wij kleine problemen meestal dezelfde dag nog voor u oplossen.

 

Hier gaat het over het veilig stellen van uw gegevens. Veel mensen houden geen rekening met het feit dat een computer niet eeuwig kan blijven werken. Wanneer u uw documenten uitsluitend opslaat op de harde schijf van uw computer en de computer begeeft het, dan bestaat de kans dat u uw belangrijke documenten kwijt bent. Om dit te voorkomen bieden wij, als pc service specialist, verschillende mogelijkheden, die zelfs niet duur hoeven te zijn. Ontdek welk back-up systeem het best voldoet aan uw behoeften. Twijfelt u, neem dan contact met ons op zodat wij u professioneel advies kunnen geven over welk systeem het best aan uw behoefte zal voldoen.

 

Voorkom dat de informatie op uw pc in verkeerde handen komt. Onze pc service biedt verschillende mogelijkheden om zowel uw data (documenten, afbeeldingen, enz.) te beschermen, alsook uw volledige computer en internet-signaal te beveiligen. Ook een beveiliging tegen virussen en spyware is geen overbodige luxe, zeker niet als uw pc een internetconnectie heeft. Heeft u kinderen die op het punt staan het internet te ontdekken? Dan is de kinderbeveiliging zeker iets voor u. Op die manier kunt u eenvoudig bepaalde regels opleggen op het internetgebruik van uw kind.

 

Om gebruik te maken van de PC Service kunt u online uw pc probleem melden. Wij bellen u daarna op voor een afspraak. Wilt u onmiddellijk een afspraak, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wij bieden drie manieren van pc service.

  • Hulp aan huis
  • Hulp op afstand
  • Hulp in ons kantoor (u brengt dan uw pc bij ons)

Geef uw computer een grote beurt voor eenmalig €79

Of neem een maandabonnement voor €24 per maand om er zeker van te zijn dat uw computer altijd gezond is